Een goed begin van het nieuwe jaar; met een audit!

Gepubliceerd op: 13-01-2021

Ook dit jaar beginnen we het jaar goed met een audit voor het ISO 9001 keurmerk. Dit keurmerk bewijst dat wij kwalitatieve ondersteuning leveren. Aanstaande vrijdag hebben we een interne audit welke 2 weken later gevolgd zal worden met de échte audit. Tot nu toe zijn we er elk jaar goed doorheen gekomen, maar het blijft altijd weer even een spannend moment. 

Persoonlijk vind ik het elk jaar weer een klein feestje om de auditor op bezoek te krijgen. Maar ook aan de voorbereidingen beleef ik altijd weer veel plezier. Ondanks dat het veel administratieve klussen zijn en héél veel papierwerk, daagt een audit mij ook altijd uit om over toekomstplannen na te denken. 

Zo wil ik de Social media meer gebruiken om kennis te delen, maar ook om u meer mee te nemen in organisatorische ontwikkelingen. Binnen het sociaal domein staan veel veranderingen op ons te wachten. Veel gemeenten kiezen ervoor om op een andere manier in te kopen waardoor zij slechts met enkele partijen een contract zullen afsluiten. Een heel spannende tijd voor veel zorgaanbieders. Momenteel zijn we met een aantal zorgaanbieders bezig om ons te verzamelen en te onderzoeken of we gezamenlijk kunnen aanbesteden in gemeente Sûdwest Fryslân. Een prachtige gemeente waar we graag ons steentje willen bijdragen in de ondersteuning van kwetsbare burgers.  

Wij gaan er met elkaar een prachtig jaar van maken!

Warme groet,

Marinka Oudshoorn

Directeur Eigen Regie Friesland BV