Nieuws

Vacature. Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature Huishoudelijk ondersteuner + (uren in overleg)

Eigen Regie Friesland BV (ERF)

Waar staan wij voor?

Wij staan voor het principe dat elke burger binnen zijn kwetsbaarheden en binnen zijn mogelijkheden zoveel mogelijk de regie voert over zijn leven en meedoet in de samenleving. U maakt deel uit van een enthousiast team, maar werkt voornamelijk zelfstandig. Veiligheid voor onze medewerkers en deelnemers staat bij ons bovenaan.

 

Beleid coronavirus

Het coronavirus heeft ons nog steeds in de greep. Uiteraard vinden wij het belangrijk om zo veilig mogelijk te werken voor zowel de deelnemers als voor de medewerkers. Echter, we hechten er ook veel waarde aan om de ondersteuning zo verantwoordelijk mogelijk voort te zetten.

Eigen Regie Friesland volgt hierin de richtlijnen van het RIVM. In dit artikel leest u hoe wij invulling geven aan deze richtlijnen binnen de ondersteuning. 

Uitleg over de dramadriehoek

Een interessant filmpje over de dramadriehoek. De dramadriehoek is ontwikkeld door Stephen Karpman. Het model is afkomstig vanuit de transactionele analyse en beschrijft welk gedrag mensen vaak vertonen wanneer de communicatie en samenwerking niet goed verloopt. Onbewust nemen mensen volgens deze theorie een bepaalde rol aan. Herken jij je in één van deze rollen? Vul dit formulier in zodat we je verder op weg kunnen helpen.