Nieuws

Beleid coronavirus

Het coronavirus heeft ons nog steeds in de greep. Uiteraard vinden wij het belangrijk om zo veilig mogelijk te werken voor zowel de deelnemers als voor de medewerkers. Echter, we hechten er ook veel waarde aan om de ondersteuning zo verantwoordelijk mogelijk voort te zetten.

Eigen Regie Friesland volgt hierin de richtlijnen van het RIVM. In dit artikel leest u hoe wij invulling geven aan deze richtlijnen binnen de ondersteuning. 

Het nieuwe begeleid zelfstandig wonen.

Ons nieuwe concept het nieuwe begeleid - zelfstandig wonen in Bolsward is een succesvol pilot waar we kwetsbare burgers opvangen die zonder woonruimte zitten en toe willen werken naar het zelfstandig wonen. Hierbij staat de ondersteuningsbehoefte centraal. Een concept wat de gemeente zeer veel besparing oplevert. 

Bent u nieuwsgierig naar dit concept? Vul dan dit contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uitleg over de dramadriehoek

Een interessant filmpje over de dramadriehoek. De dramadriehoek is ontwikkeld door Stephen Karpman. Het model is afkomstig vanuit de transactionele analyse en beschrijft welk gedrag mensen vaak vertonen wanneer de communicatie en samenwerking niet goed verloopt. Onbewust nemen mensen volgens deze theorie een bepaalde rol aan. Herken jij je in één van deze rollen? Vul dit formulier in zodat we je verder op weg kunnen helpen.