Explosieve uitbreiding van cliënten die huishoudelijke ondersteuning nodig hebben.

Gepubliceerd op: 13-09-2023

Huishoudelijke ondersteuning

Wij zijn enorm trots en enthousiast dat wij inmiddels de 100e cliënt voor huishoudelijke ondersteuning hebben mogen verwelkomen binnen de gemeente de Fryske Marren!

Door een groot tekort aan huishoudelijk ondersteuners en de vele aanvragen die wij momenteel binnenkrijgen hebben we besloten om onze vacature voor huishoudelijk ondersteuner constant open te houden. Dit heeft ertoe geresulteerd dat wij in de afgelopen twee maanden 6 nieuwe collega's hebben toegevoegd aan ons team 'huishoudelijke ondersteuners'. 

Wij heten Sigrid, Isabella, Vera, Mila, Jissica en Ingrid dan ook van harte welkom in ons team! Door uitbreiding van ons team hebben we het mogelijk gemaakt dat wij tijdens de zomerperiode alle medewerkers hebben kunnen vervangen bij cliënten die dit ook wenste. Ook hebben we ervoor gezorgd dat er bij ons géén wachtlijsten zijn! 

Bij ons staat de kwaliteit van de huishoudelijke ondersteuning hoog en vinden wij het erg belangrijk dat u zoveel mogelijk de regie houdt over hoe de huishoudelijke taken uitgevoerd moeten worden. Om die reden vragen wij dan ook altijd wat uw wensen hierin zijn. 

Bent u op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke ondersteuner vanuit de WMO én wilt u de huishoudelijke ondersteuning geleverd krijgen vanuit een enthousiast team die met u meedenkt, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!