Ik zoek hulp voor mezelf


Voor wie?
We zijn er voor iedereen wiens leven niet gaat zoals gehoopt, of dat nu komt door moeilijke situaties of persoonlijke uitdagingen. Leeftijd of de reden voor hulp maakt niet uit, we zijn er voor iedereen!

Wanneer?
Als je worstelt met je dagelijks leven, bijvoorbeeld met huishoudelijke taken, werk, sociale interacties, of familierelaties. Ook als je moeite hebt met structuur aanbrengen of financiën beheren, bieden we hulp. Wacht niet te lang met het vragen van ondersteuning.

Welke ondersteuning?
Afhankelijk van je situatie bieden we ondersteuning bij zelfstandig wonen en het organiseren van je thuissituatie.

Waar?
Onze hulp is beschikbaar in verschillende gemeenten in Friesland.

Hoe?
We stellen jou centraal en moedigen je aan om zelf de controle over je leven te nemen. Je blijft de baas over je eigen problemen, en we ondersteunen je waar nodig. We bieden praktische hulp, zoals gesprekken en ervaringsgerichte activiteiten, en zijn flexibel in onze beschikbaarheid.

Wie ondersteunt mij?
We zoeken een ondersteuner die bij je past en die voldoet aan jouw wensen. Onze medewerkers zijn professioneel geschoold en bevoegd om je te helpen. We bieden ook hulp op maat, zoals samenwerking met sportcoaches, creatieve begeleiders, budgetcoaches en therapiehondenbegeleiders. Elke deelnemer krijgt een casemanager toegewezen, ongeacht de uitdagingen.


Eigen Regie Friesland - Maatschappelijke en Huishoudelijke ondersteuning
Wij zijn actief in de volgende gemeentes: gemeente Ooststellingwerf, gemeente Weststellingwerf, gemeente Opsterland, gemeente Achtkarspelen, gemeente Tytsjerksteradiel, gemeente De Fryske Marren en gemeente Heerenveen.